Om

Mitt navn er Tore Jonssen og jeg har drevet FoTore siden 2006. Målet mitt er å gi dere gode bilder. Men også en god opplevelse med fotograferingen. Mange av dem jeg fotograferer, møter jeg på den største dagen i livet deres. Da skal fotograferingen være en opplevelse som speiler dagen for øvrig. Og forhåpentligvis gir det litt ekstra glød i bildene at folk har det hyggelig sammen med meg den lille tiden vi er sammen.

Jeg har fotografert aktivt siden jeg begynte å arbeide for lokalavisen Agderposten tidlig i tenårene. De siste 15 årene har jeg hovedsakelig arbeidet med film- og TV-produksjon, men fotograferingen har alltid hatt en stor plass i hjertet mitt. Gjennom FoTore jobber jeg ikke bare med bryllupsfoto, jeg gjør også redaksjonell og profilerende reklamefoto, oppdragsfoto for næringslivet osv.

Jeg sitter også på et svært arkiv med Sørlandsmotiver som jeg selger fra, både til bedrifter og privatpersoner. Blant annet er nybygget til Tyholmen hotell i Arendal utsmykket med mine bilder.

Utstyr:

2 stk. Canon 5D MKiiTamron 17-35 f2.8-4
1 stk. Canon 5D MKiCanon 580EXII, softbokser
Canon 24-105L f4.02 stk Canon 430EXII
Canon 70-200L f.28Elinchrom studioblitzer med octa
1 PW Mini, 3 PW Flex Elinchrom lystelt
Tamron 28-75 f2.8Div. reflektorer, filtre, Rogue flashbenders etc